MAKITA AKKUYLÄJYRSIN DRT52Z

Tuotenumero:

DRT52Z

129,00 

/ KPL (129,00 €/KPL)

Akkukäyttöinen hiiliharjaton käsijyrsin on monipuolinen työkalu rakentamiseen, nikkarointiin ja puusepän töihin. Kevyellä ja tehokkaalla käsijyrsimellä esimerkiksi reunaprofiilien jyrsiminen käy nopeasti. Sopii monenlaiseen puuntyöstöön, esim. urien jyrsintään sekä nurkkien pyöristämiseen. Mukana monipuolinen valikoima tarvikkeita sekä 6 mm:n kara.

Toimitusaika:      2 - 5 arkipäivää

Tilapäisesti loppu varastosta, tilaustuote.

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 25.9.2024 ): 129,00 

MAKITA AKKUYLÄJYRSIN DRT52Z

Makitan akkukäyttöinen käsijyrsin DRT52 on monipuolinen työkalu rakentamiseen, nikkarointiin ja puusepän töihin. Kevyellä ja tehokkaalla käsijyrsimellä esimerkiksi reunaprofiilien jyrsiminen käy nopeasti.

Käsijyrsin on erinomainen työkalu monenlaiseen puuntyöstöön, esimerkiksi reunaprofiilien ja urien jyrsintään sekä nurkkien pyöristämiseen. Makita DRT52Z -akkujyrsimessä on tehokas, pitkäikäinen ja huoltovapaa hiiliharjaton moottori ja mukana monipuolinen valikoima tarvikkeita.

Pienikokoisen ja kevyen käsijyrsimen käyttäminen on vaivatonta ja miellyttävää, eivätkä kädet väsy pitkäkestoisessakaan nikkarointiurakassa. Runko ja alusta valmistettu muovista.

Makitan 18 V:n DRT52-akkujyrsimessä on kätevä sivuohjain, joka vakauttaa työskentelyä. Pehmeän käynnistyksen ansiosta kone ei lähde käsistä käynnistettäessä, mikä parantaa työturvallisuutta. Akun suojausjärjestelmä suojaa akkua ylikuormitukselta, ylikuumenemiselta ja syväpurkautumiselta, ja kätevä led-työvalo valaisee työstettävän kohteen tehokkaasti. HUOM!! Runkoversio ilman akkua ja laturia.

  • Pehmeä käynnistystoiminto minimoi käynnistysiskun ja saa työkalun käynnistymään sujuvasti
  • Parannettu pölyn ja veden kestävyys XPT-teknologian (Extreme Protection Technology) ansiosta.
Paino 1,6 kg (kilogramma)
Mitat 24 × 16 × 14 cm (senttimetri)

Tekniset tiedot

  • Jännite: 18V LXT
  • Kierrosluku: 30000 min⁻¹
  • Syöttöliike: 0-42mm
  • Kiristysholkki: 6mm
  • Paino akulla: 1,3 – 1,6 kg
  • Tuotteen mitat: 134 x 90 x 220 mm